Tuesday, August 28, 2012

Hari Raya Twenty Twelve!

sbnrnya segan blog bersawang. So luangkan sikit masa updatelah blog ni. Mahu cerita apa ya?? Ah... ikut rasah hati lah... Slamat Hari Raya!!!! hmm... hari raya pertama sbnrnya byk amik gamba tp x dan upload lg so.. kita tgk mana2 yg dah upload dlu keh! Ini pic masa raya ke-4 x silap. seperti biasalah "geng karas" akan menginfo untuk berjalan2 dihari rya! soo...total pegi 8 rumah sahaja.. tp beraya dr pagi smpai ke malam. nasib bek dis time x pecah rekod last year smpai jam 3 pagi.. keh3...(mamy ckp anak dara jgn balik lewat malam. x elok.. Oke Mom...)
N so it started. Gamba masa d rumah saya!eh salah rumah ni mak punya.
Ramai2 baru best... pastu sibuk mau tayang mr n ms owlie kesygn. Ms Nurimas paling manang model tambahan!! puas begambar dlm ruah luar rumah pula. (sori tuan rumah bias rumah sendiri mau masuk blog) bila beraya mcm biasa sure ada mkn2! ini yg sronok!!! Pose raya wajib setiap tahun bersama kawan saya yang MODEEL ni oke.. diulangi saya amik gambar dgb model!(dia irritated kalau ckp mcmtu... tp sbb tu suka ckp.. kekekeh) setiap kali raya sure dtg mood gila pictures!! setiap rumah juga harusss begambar!! muahahaha.... Hmmm sbenarnya tunggu gambar lg banyak dr abg photographer... tp blum ada lagi... BZ la tuuuh....Mungkin ramai oder uruh amik gambar kawin kali..... Abg Photographer if ure reading this! i want d pics tawu!!!!
Syukurlahni ada suda update di sini.. tidakla ketara sgt sawangnya... kekeh....
Oh ya..Utk close this post.. mari tgk video Suasana Gangnam raya! this family sure sportinglah.. Expecially itu gramama... OmaiEnglish!!! hahahah... Enjoy... Part itoo nenek juga paling sioook kan!!!!