Saturday, August 22, 2009

MAndi, JAm, FAcebOOk, bROADABAnd dan puAsa..

tgk tajuk macam gempak kn?? hehe.. pada ari jumaat lalu.. aku, james, huda neechan n ali pegi mandi laut kat pantai tok jembal 2.. hehe.. mulanya nak jalan2 je..tibe2 james tegedik2 nak mandi, ak ngan kak huda support jerla... haha.. aktiviti dimulakan dengan amik gambar melompat!!

seterusnya pegi dalam air n mandi!!

hehe.. n den da cam whoring n fun starts.. we pegi bergumbira sampai tahap tak sedar diri...





den a prob arise after dat.. sampai kat bilik br perasan my WATCH IS MISSING!! ala!! thats one of my fav!! not 2 mention boleh kira baru cuz waranty dia pn lum habis lg....(i'll b scolded 4 sure)mom sory~ ive wasted ur money...T_T sedih....
sob..sob..
and then i mo problem menimpa.. my facebook olmost kena banned!! x tawla.. but every time i want 2 make a comment dia suruh verify cuz dia ckp im engaging in abusive behavior n can be banned!! what?? i neve did nothing wrong!! i kan budak baik!!! huhuhuhu.. why la???

sangat x puas ati!!!
nak atw kenapa aku sangat rajen on9 kebelakangan ini? haha tnhnx 2 mahfuzah!!! die ar pnjmkan brodban!! haha.. fuza, i syg u lebih...



next is saya dengan in ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua yang mengenali diri ini(poyo pulak)hehe... slamat sahur, posa n berbuka every1...

k lah. till nex tyme.. da~ wink*

1 comment:

Izzatul Huda said...

aiseh...segan la letak gmbar lompat bintang tu...hihi.
but, nice laa...i'm still laughing only by looking at those pictures..haha
ur jam hilang? lorrr...kalu perasan awal2 blh g cari lg..huhu
takpe2...jgn sdey2 tau...nnti beli yg baru eh..^^