Wednesday, August 19, 2009

Kursus Asas Keusahawanan 2009

demi mengisi masa cuti ni, ak pown join ar.. sebeno eh.. cutini ak reserve tuk GSD, tp x taw cemana GSD ditangguhakn cuz UPM tutup kena H1N1 aritu pnye kes tak selesai lg.. so im left boredla dis olidey.. huahua... dipendekkan cita.. aku ter jmpa ita, isik borang n trus g kursus ni.. mantap x?? haha.. kursusni buat dkt Bukit Kluang Resort.. khabarnya tmpatni 5 star tp.... ok la.. die pnye accomodation ok wat... satu bilik share 2 org, 1 bilik got 1 double bed, 2 single bed or i house wit 2 rooms wit 1 double bed n 4 singles.. haha.. mewah x mewah wa ckap lu.... its good la... i mean da accomodation n all. aktiviti2 ktorg mcm besa la ceramah fm SME bank, SSM, En.Bob, Ust.Rizwadi last but not least MARA.. informatif la if nak bukak company lps ni, i dah ada basic... hehe. we even got games ya noe, men saham n jual2, jual betol2... hahar...
tp tak bole lupa musti ada side aktiviti.. hehe.. mandi lam kolam!!!! ble lg er... haha best2..
masa aktiviti 2 group ak name SUKSES dan buat company SPORT GEAR BERHAD yg akan jual alatan sukan.. grup ktog mmg mantap ar biopown masa aktiviti kasot telor 2, kasot ktorg jew pecah(ust. berat sgt kut......)haha.. pape pown.. kursus ni santai ip informatif.. da way i like it!!
heres sum pics!!










2 comments:

raihah said...

please dont forget to mention.....
WHAT WANT DO WE??? ahhahahahahha!!!

syazwaney said...

jahat a'an!!!