Wednesday, August 26, 2009

patah tumbuh hilang berganti..




huhu.. dats wat they say.. tp ak tetap ckp!! yg tumbuh xkan sama ngan yang patah n yang diganti xkan sama ngan yang hilang.. gtu la jgk nag kesah jam aku 2.. huhuhyu... sbnrnya nak crita semalam2 aku kuar nagbn sky n fuza.. tq sky yg bwk keta tuk teman fuza setel kat celcom centre(alhmdulilah dah) n 2 buy nu watch 4 me!!
(cant stand life w/o it..) c my nu watch!!hehe pink.. sumting ill neva attemp kalo biukan kerna sky n fuza.. but when lagi nak tuka style?? haha..

Saturday, August 22, 2009

MAndi, JAm, FAcebOOk, bROADABAnd dan puAsa..

tgk tajuk macam gempak kn?? hehe.. pada ari jumaat lalu.. aku, james, huda neechan n ali pegi mandi laut kat pantai tok jembal 2.. hehe.. mulanya nak jalan2 je..tibe2 james tegedik2 nak mandi, ak ngan kak huda support jerla... haha.. aktiviti dimulakan dengan amik gambar melompat!!

seterusnya pegi dalam air n mandi!!

hehe.. n den da cam whoring n fun starts.. we pegi bergumbira sampai tahap tak sedar diri...





den a prob arise after dat.. sampai kat bilik br perasan my WATCH IS MISSING!! ala!! thats one of my fav!! not 2 mention boleh kira baru cuz waranty dia pn lum habis lg....(i'll b scolded 4 sure)mom sory~ ive wasted ur money...T_T sedih....
sob..sob..
and then i mo problem menimpa.. my facebook olmost kena banned!! x tawla.. but every time i want 2 make a comment dia suruh verify cuz dia ckp im engaging in abusive behavior n can be banned!! what?? i neve did nothing wrong!! i kan budak baik!!! huhuhuhu.. why la???

sangat x puas ati!!!
nak atw kenapa aku sangat rajen on9 kebelakangan ini? haha tnhnx 2 mahfuzah!!! die ar pnjmkan brodban!! haha.. fuza, i syg u lebih...



next is saya dengan in ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua yang mengenali diri ini(poyo pulak)hehe... slamat sahur, posa n berbuka every1...

k lah. till nex tyme.. da~ wink*

Wednesday, August 19, 2009

Printer baru!!!

i got nu printer thnx to abg yg bwk me g bli masa pc fair last time.. its Canon Pixma IP 1980.. latest model they say.. da outcome is nice oso so i like... it cost me bloody RM138 but da thing is thereis no driver cd.. i omost go kaboom when i found dis out..(sampai bilik baru bukak) huhu..hell la dat company which shouldnt be named!!! gud ting i donlod da driver fm internet...




ni printer rum8.. anis n kak anis(name sama)due2 sengal!!

Kursus Asas Keusahawanan 2009

demi mengisi masa cuti ni, ak pown join ar.. sebeno eh.. cutini ak reserve tuk GSD, tp x taw cemana GSD ditangguhakn cuz UPM tutup kena H1N1 aritu pnye kes tak selesai lg.. so im left boredla dis olidey.. huahua... dipendekkan cita.. aku ter jmpa ita, isik borang n trus g kursus ni.. mantap x?? haha.. kursusni buat dkt Bukit Kluang Resort.. khabarnya tmpatni 5 star tp.... ok la.. die pnye accomodation ok wat... satu bilik share 2 org, 1 bilik got 1 double bed, 2 single bed or i house wit 2 rooms wit 1 double bed n 4 singles.. haha.. mewah x mewah wa ckap lu.... its good la... i mean da accomodation n all. aktiviti2 ktorg mcm besa la ceramah fm SME bank, SSM, En.Bob, Ust.Rizwadi last but not least MARA.. informatif la if nak bukak company lps ni, i dah ada basic... hehe. we even got games ya noe, men saham n jual2, jual betol2... hahar...
tp tak bole lupa musti ada side aktiviti.. hehe.. mandi lam kolam!!!! ble lg er... haha best2..
masa aktiviti 2 group ak name SUKSES dan buat company SPORT GEAR BERHAD yg akan jual alatan sukan.. grup ktog mmg mantap ar biopown masa aktiviti kasot telor 2, kasot ktorg jew pecah(ust. berat sgt kut......)haha.. pape pown.. kursus ni santai ip informatif.. da way i like it!!
heres sum pics!!










Berjaln -jalan d bandar..

triple last week i think, we went 2 town nak temnkn my friend g celcom cntre.. dah 2,tgk2.. clcom centre out of servis cuz dorng tgh upgrade system.. cian my fren(luckyly u bli brodban celcom 2 kat kampus fuza lg murah.. ^^) den, we all jalan2...g bli tiket bas IEja.. den im left 2 date.. hik2..(ni yg ak ska ni..) muax luv korang ^^... den we jalan lag g thai xpo, (n lose so much money!!) and den, we go makan2... hehe... fuzah blanje..^^ Aizee is being such a sweetheart, dealing wit us.. tq AIzee, jasamu dikenang.. huhu.. gentlemen gler.... sweet...
wawa.. nak date lg ngan korang!!!

Pegi Rumah Mak Angkat ..

hehe... lame.. br free nak cerr, last time.. pegi rumah mak angkat.. Dekat Kg. Gemuruh.. x Jaoh sgt bout 20 min journey jew.. so pegilar ngan xrum8 dlu..(skrg still tnggal asrama tp jarang jmpae-padahal slalu jew lepak bilik dorng ;p) hehe.. oleh kerana ain ade kete, maka ktorng pown mengambil kesempatan beronggeng tak sdar diri smapai malam.. hehe... xla.. ktorng g dtran shahbandar jew.. b4 2 ktorg melantak makan dlu dkt chicken rice shop. har2.. pnoh semeja...




mase kat shahbandar 2, ktorg x melepaskan peluang pegi tandas xklusif yg bayor 50sen br leh pakai.. ble tahanla.. besih, luas n selesa.. hehe..
tandas pn nak promot.. stelelah whoring byk2 dkt port shahbandar 2...
satu pengalaman menakutkan belaku.. ade sorang mamatni, memula isap rokok, pas 2 die tgk kitorg mcm 3 org jew kan, die pn cuit kawan dia... masa 2 ak dah cuak2.. tap tabahkn ati.. dia buang rokok 2 n menuju tmpat kitorng. kitorng pn merapatkan diri 2geder geder n rasa cuak sesangat. sampai kat kete, kitorng trus konci pintu.. mamat 2 org 2 pown patah balik n nek keta.. 15 minet jgk kut ktorng tnggu br keta mamat 2 blah.. pengajarannya.. jangan lepak ol gurls dkt kt tetengah malam.. bahaya... huhu..

Friday, August 14, 2009

debat Merdeka n Bday PArty...

da lame x post.. ni nak cerr la...
last nite g anta bebudak yg nak g dbt merdeka kat van nak g USIM....
Helmy, ahawk, nas, shafiq n azwan, wat lek lok eh...
aku mendoakan korang
kepada sume geng2 yang tak balik cuti neyh, jom kita bersama2 memenuhkan kafe baru!!
online 24/7
pas 2 ade surise bday party tuk kaka ana...


bday 2 dianjurkn oleh bf kak ana , TAUFIK!! sweet!!!^^
heres sum peek at wut eppen...





Sunday, August 2, 2009

SIFE MEETING!!~ huhu many ppl missing....






Walaupun x brape meriah, agenda pasa malam ini mudah,

1. wat carta organisasi
2. bincang sustainability prjct
3. bincang project br..

rasaya x perlu ak ulas pnjang lebar...sbb assignment n quiz sdg menunggu..
till nex time hehe.. =)