Tuesday, February 10, 2009

hishashiburi des ne..

dah lama x update blog.. almaklumlah terover BZ last week.. nak taw apa yg belaku.. meh ku cita satu- satu,, 1st, aku sdg sibuk dgn pendaftaran Debat pNc(piala naib cancelor) yg akan belangsung minggu dpn.. penat layan kerenah bdk2 uni nih.. dah bagi borang, kene taip balik pulak.. pas 2 aku kena xplain mcmna debat belangsung.. mmg penat sket tp nak wat cemana..
dalam masa yg sama ak bz pulak dgn Gerai demi.. hehe.. last week minggu JKpp so mmg bz yg teramat.. masak,, tlg jual, tlg jaga gerai, persediaan tmpat.. mmg mncabar minda n fizikal aku... dahla masa 2 aku mmg x brp sehat.. ter demam n tersore throat la pulak pas 2...
aku pn dalam kesibukkan 2 sempat pegi klinik.. huhu.. doc tanya asal aku dapat sakit yg sama olmost stp kali.. aku mn taw haha.,.. mgkin body aku mmg nak sakit 2 jgk.. so aku pn makan la ubat.. byk woo... kdg2 bikin takut.. huhu.. pas2, in da same week aku urus benda yg berat Annual Grand Dinner DHC(dubel helix) huhu.. penat yg sesgt smpai mcm x larat... bertempat di Terengganu Equistrian Resort.. tema? "memmOry delight, Blooming Night". hehe.... tahniah kepada sume rakan sns bio thn 1 yg betungkus lumus siapkan majlis... 'Zygomorfic girlz, banChung, kah Tee, Kar Hong, Riz, Din, Iwe Fatin n kaK Linda yg menari" dan ajk2 yg mmg byk mmbantu.. nak je ak senaraikan nama korang tp sendiri paham la... hehe.. tgn dah penat..


pada hari kejadian..

TER
aku dan banner.
.
persediaan.. luQman n Feyda..

1st time aq pakai sari..


cenderahati buat 3yr n lecturer..

huhu... kalu ada majlisnya, preparation mistila ada.. aku btul x sangka mmg week 2 akan jd amat bz.. smpai susah benafas tp aku pasrah.. stp yg belaku ada hikmahnya.. ups cita x berakhir di cini... lab report pulak mcm nak tanggal badan aku wat.. yalah tlampau bz.. kalo buleh jadi ameba mmg ak dah belah2 badan,, ble buat sume kerja.. huhu..




masa 2 tgn aku bgai nak patah tp tabahkan jer diri.. haha.. pa ble wat kn..... hujung minggu 2 aku trus pg turun kolam pulak.. mmg penat separuh mati la masa 2... huhu.. let da pictures tell
ah.. smpai cni dlu ak cita nnti ak post yg lbh detail....
tong n peralatan..

penat~
budak 2 skuba..

2 comments:

Walton said...

hoho.. 1st tynm sy nampak ko pakai makeup wani1! hahhahaa

syazwaney said...

napa sik caya kah?