Thursday, January 22, 2009

taG dr Jijah...


1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnye (anda di-tag).

4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnye dan menyatakan nama mereka di blog anda.

5. Jangan lupe melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah ditag.

________________________________________________________________________________

1st time aku di Tag di Blog ni.. time kasehla ye cik jijah..

10 hobi atau fakta pasal aku :-

1. Org sabah, bangsa Brunei, bukan dtg dr BrunEi
2. DeBatE seriously staT d UMT
3. Letih jalan Kaki Jalan Biawak
4. Suka makan!!
5. Suka Wayang!!
6. Suka Jalan n ShoppiNg [padahal window sbb teda duit..:(]
7. Boleh mati tanpa handpHone n Laptop..(<-- rasanyala..)
8. Ble On9 keKadangx sdar dah Pagi.. (dari kul 8.30 malam td...)
9. Skrg Tgh Bengang laB repoRt n aSSignment x siap LAgi..
10. cuti Taun Baru Cina ni aku DDk hostel jer...

2 jer kot yang patut korang tau....

nak tag sape ek?

1. RiEz
2. Huda
3. Fauzi
4.Firhan
5. sisiE

sile2 lah yer...

No comments: